dijous, 25 de març del 2010

On són els homes?

Fa pocs dies m'han canviat d'ubicació a la feina. On estava abans, érem 4 homes per 16 dones. Casualitat? Les ganes.

Continuo. On sóc ara, hi ha tres homes a la meva planta. El nombre de dones deu rondar les 25. Així que ja em teniu últimament preguntant-me on estan els homes. Ahir a la tarda, vaig tenir l'oportunitat d'anar d'oient a una interessant sessió sobre Mediterrània del Màster en Polítiques Europees de Cooperació al Desenvolupament de la UAB. A classe, hi havia tres homes per 15 dones. Però el tema no s'acaba aquí. Fa uns dies vaig acabar un curs d'àrab a l'escola oficial, en el qual érem 2 homes per 8 dones. No cal que us digui que cada vegada que vaig al cine, teatre, xerrades o algun esdeveniment cultural solc trobar-me un percentatge de dones notablement superior al d'homes.

De sobte, se m'acut repassar els meus contactes del mòbil, a veure si el "problema" és meu i tinc més dones que homes, cosa que explicaria que sempre tingués la sensació d'estar envoltat del que alguns periodistes esportius anomenen "fèmines". Resultat final: 65 homes i 61 dones. On cony s'han ficat els homes, doncs?

És cert que ahir més tard vaig anar al camp del Barça i el percentatge d'homes era aclaparador. Però prometo que en arribar casa vaig encendre la tele i van ensenyar el camp buit, cosa que em confirmaria, si la tele no menteix, que tots els homes que hi havia durant el partit havien marxat i, per tant, que a alguna banda haurien d'estar...

Avui prenia el tupper a la feina i és cert que a la sala tots eren homes. Concretament eren els informàtics (els pocs que fan horari partit com jo) i tenien converses d'allò més apassionants sobre el Windows XP i les seves aplicacions. Però m'esteu dient que tots els homes del món es passen el dia dinant de tupper parlant de les aplicacions del Windows?

Va, si us plau, que algú m'ajudi. On són els homes?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em passa exactament el mateix que tu però amb les dones. On són les dones?

Penso que és molt curiós. Diuen que hi ha més dones que homes... aleshores... on s'amaguen?

Anònim ha dit...

Caram Oriol, ara feia temps que no passava pel teu blog i veig que els temes de debat que propostes s'estan trascendentalitzant!

A mi, què vols que t'hi digui, no em semblaria malament que algun dia tots els homes us posessiu d'acord i us amaguessiu una estoneta.

Però ja et dic ara que de seguida us trobaríem a faltar!

Fins aviat!

N. Ramis M.

Anònim ha dit...

Jo m'ho pregunto fa molts anys!! A part dels llocs que dius la proporció es repeteix als cines, als teatres i a la majoría els bars. La meva hipotesi es que son a casa veient partits de futbol o jugant amb la wii, i en casos d'excepcional "sociabilitat" jugant a fitbol-sala amb els amics. Crec que la forma científica d'averiguar-ho es fer una enquesta entre els amics nois i preguntar que feien l'ultima vegada que van tenir una reunió en que els nois eren més del 75% dels assistents. Ja veuras com no m'equivoco... Ah, i si la fas explica els resultats!!

I si es cert... potser ens podem consolar pensant que mes val el futbol que fer la guerra no??

En fi deixo per un altre debat la questió de com es que quan es fan enquestes els nois declaren un 100 % mes de relacions sexuals que les noies?? Inventiva?? discreció de les Sres? van de putes??... sempre he trobat l'estadistica fascinant!!!

Ortiga

Oriol ha dit...

Sí, Ortiga, pensant-hi una mica més un dia em va caure a les mans els resultats dels partits de futbol d'una jornada qualsevol (totes les divisions incloses). Em sortien (només en futbol) 40 grups x 20 equips per grup x 20 jugadors per equip = 16.000
evidentment, sense comptar el públic, entrenadors, delegats, àrbitres...
en fi, que déu n'hi do el tou de gent que suposa no?